Servicii - Print UV

 • Descriere

   

  Printare UV LED sau cum să vă luați adio de la limitările matriței

   

  Știți momentul acela când realizați că vă uitați la o cutie de chibrituri de circa 2 minute de parcă ați admira o machetă de lux a unei mașini de epocă? Vă aduceți aminte primul proiect de serie la care lucrați și pe care a trebuit să-l bugetați suplimentar pentru că firma de producție cerea o cantitate minimă pentru livrare?

   

   - Produsul dumneavoastră merită atenție

  Sistemul de printare UV LED înseamnă mai mult decât elemente esențiale precum fiabilitatea, calitatea vizuală, rezoluția ori viteza de imprimare. Este o tehnică modernă care vă va facilita alinierea produsului comercializat de dumneavoastră la standardele anului 2018.

   

  Aveți un produs de calitate care merită toată atenția dumneavoastră, nu ar fi păcat să-l irosiți folosind tehnologia din era pager-ului?

   

   - Povestea cutiei și avantajul mărimii
  Știți cutia aceea din sufragerie pe care pur și simplu nu o puteți înlocui? În definitiv, nu face decât să țină umbră televizorului și să atragă pulberi de praf într-un mod neplăcut. Cu toate astea, este recipientul de carton din casă îndrăgit de întreaga familie. Toți o folosesc ca pe un cufăr de amintiri cam de când v-ați mutat aici. Pe de altă parte, cu toții știți că o fotografie de familie pusă într-o ramă de mahon ar fi de preferat acestei cutii de carton, dar nimeni nu se încumetă să arunce cutia.

   

  V-ați gândit vreodată că printul cutiei a fost produs atât de bine încât a transformat un cub de carton într-un cufăr pentru amintiri? Asta înseamnă printare digitală pentru produsul dumneavoastră: rezistența crescută a printului UV în timp și în exploatare.

   

  Luați aceste valențe esențiale și adăugați-i avantajul mărimii. Dimensiunea mare de printare de până la 2500X1200 de mm poate face diferența între un produs ca toate celelalte și unul care să fie îndrăgit de consumator pe termen lung.

   

   - Trimiteți acum o cerere personalizată și haideți să găsim împreună o soluție!

   

   - Adio, filme! Adio, schițe! Adio, matrițe! Bine ai venit, excelență!

  Este timpul să vă luați adio de la restricțiile care țin de ordinul trecutului. Limita pe comandă va fi o amintire ce ține de copilăria afacerii dumneavoastră și asta pentru că printarea UV LED poate fi folosită și pentru un singur obiect. Sau poate ați depășit un termen de livrare pentru că nu ați găsit materialul potrivit. Perfect, ne place să deblocăm situații. Cu sistemul de printare UV LED nu există material prea dificil pentru a primi design-ul pe care vi-l doriți.

   

   – Avantajul variației

  Printarea digitală are încă un avantaj esențial: se aplică pe o serie variată de materiale. De la sticlă, PAL, MDF și până la piele ecologică, Plexiglass, Forex și autocolant. Deschiderea aceasta ne oferă un avantaj în piața de profil: individualizare autentică. Suntem obișnuiți cu provocările venite atât din industria de mobilier, cât și din cea de producție publicitară, de aceea vedem în fiecare problemă întâlnită o nouă ocazie de a demonstra că există motive de mândrie în orice proiect.


  Vă așteptăm să ne provocați!