Tehnologie vopsire

Proces tehnologic de vopsire special ales pentru evidentierea detaliilor

Suntem siguri ca in piata de profil doar detaliile mai fac diferenta. Industrializarea acestei nise a condus la preturi similare si la un echilibru relativ in calitatea ofertei din piata. Fiind constienti de acest lucru noi am ales sa oferim ceva in plus. Si anume coerenta in realizarea detaliilor.

Pentru ca in procesul de vopsire se reflecta foarte puternic gustul fiecarui client noi dispunem de o cabina cu aport de aer climatizat in care absortia particulelor de vopsea se face prin perete aspirant astfel incat acuratetea procesului permite o marja de eroare de maximum 0,03 microni.

O importanta deosebita a detaliilor o constituie si camera de uscare. Elementele de MDF dupa vopsire, nu parasesc mediul de temperatura climatizat si controlat de computer. Sunt supuse temperaturilor standard de uscare si sunt expuse la acestea o perioada de timp impusa de categoria de vopsea utilizata.

Asadar, cand vine vorba de detalii privind nuanta mobilierului dumneavoastra puteti avea incredere ca tot procesul este unul peste standard.. Suntem dornici sa raspundem oricarei provocari si va lasam pe dumneavoastra sa decideti daca ne-am ridicat la nivelul asteptarilor.