Servicii vopsire - Sticla

Sticla

Servicii nu doar profesionale de vopsire sticla

Noi consideram ca nu este suficient sa ai personal pregatit si utilaje profesionale. Avand in vedere ca este vorba despre un act de creatie doar talentul si imaginatia sunt cele care fac diferenta intre bun si foarte bun. Asadar, pentru procesul de vopsire al sticlei si de realizare a solicitarilor personalizate va garantam pe langa aceste detalii legate de utilaje, talent si imaginatie. Noi nu dorim sa ne abordam clientii cu explicarea si prezentarea instalatiei cu rasini speciale pe care o utilizam la vopsire.

Noi vrem sa fim apreciati pentru partea creativa a lucrurilor, a modelelor pe care le creem si a celor pe care vi le propunem. Are importanta ca folosim o vopsea speciala ce este garantata peste 10 ani daca nu am reusi sa includem motive artistice sau sa imbinam cat mai placut ochiului nuantele utilizate? Procesul de vopsire sticla este delicat si cu atat mai mult cu cat personalizarea modelelor pe care clientii le impun transforma totul in arta. Suntem flexibili, suntem open-minded si va garantam ca vom raspunde afirmativ oricarei provocari.

Va invitam sa vizitati galeria noastra foto si sa decideti ce model va place sau este suficient sa ne descrieti preferintele si noi le vom da culoare. Cand vine vorba de vopsire sticla incercam si depunem eforturi constante sa satisfacem si cele mai pretentioase capricii. In cazul in care nu sunteti inca hotarati ce culori sa alegeti sau ce modele, va invitam sa ne contactati telefonic sau pe mail si veti beneficia de consiliere gratuita in alegerea perfecta