Servicii vopsire - Tamplarie PVC

Tamplarie PVC

Tamplaria de ferestre si usi cu profile PVC reprezinta un element cheie in cadrul oricarui imobil. Pe langa calitatea materialului in sine ce are menirea printr-o montare corecta sa ne ofere confort termic partea estetica ramane la fel de importanta. Atat fatadele locuintei dumneavoastra cat si amenajarea interioara a acesteia depind foarte mult de culoarea aleasa. Si pentru a-i acorda culorii importanta pe care o merita trebuie sa amintim ca aceasta este unul dintre factorii ce conteaza inclusiv la eliberarea certificatului de urbanism.

Pana nu de mult cele mai cunoscute procese de vopsire a tamplariei constau in: aplicarea unor folii de diferite nuante, extrudarea si coextrudarea. Aceste procese erau cele care impuneau preturi cu diferente foarte mari aceluiasi material. Insa, in prezent, cei care doresc sa ofere calitate la preturi decente folosesc un proces efectiv de vopsire. Unde se utilizeaza o vopsea speciala si un cuptor de uscare. Pe langa multiplele avantaje pe care acest tip de vopsea il pune la dispozitie, precum: -Rezistenta la temperaturi extreme; -Este ecologica, fiind obtinuta prin procese prietenoase mediului inconjurator; -Asigura o paleta vasta de nuante; -Asigura o protectie UV suplimentara profilului de PVC; -Rezistenta la abraziune si socuri mecanice; impune costuri mult mai mici in comparatie cu vechile procese de vopsire tamplarie pvc.

Ne puteti contacta in orice moment si va vom oferi asistenta tehnica de calitate intr-un mod gratuit. Suntem bucurosi sa ne informam clientii despre avantajele vopsirii tamplariei pvc dar si despre proces in sine. Deasemenea suntem nerabdatori sa va consiliem in alegerea nuantei corecte si a intensitatii culorii.